Megrendelőink szolgálatában

Filozófiánk, hogy kreatív és innovatív módszerek alkalmazásával, akár gyökeresen eltérve az addig megszokott irányelvektől, költségmegtakarítási szempontból is kiemelkedően jól, szervezetten tegyünk eleget megbízásainknak.

Munkánk során a legnagyobb hatékonyság elvét követjük, amely az Önök számára is számos előnnyel kecsegtet. Időt, pénzt, termeléskiesést és rengeteg felesleges stresszt takaríthatnak meg, ha cégünkkel kooperálnak.

Cégünk piacsemleges, az extra nagy feszültségek kivételével (120 kV és e felett) nem kötődik egyetlen gyártóhoz, vagy termékcsaládhoz sem. Mi mindig a legoptimálisabb megoldást ajánljuk Önöknek.

Úgy véljük, hogy szaktudásunk és üzletorientált gondolkodásunk sokat segíthet az ingatlanjaiknál jelentkező magas energiaköltségeik optimalizálásában, még jövedelmezőbbé téve az üzemeltetési tevékenységüket.

Bármilyen tervezési-engedélyeztetési / karbantartási / kivitelezési munkával kapcsolatban várjuk megkeresésüket.

services-tabs-139154408

Tervezési szolgáltatásaink

 • Teljeskörű erősáramú tervezési szolgáltatás
 • Koncepció-, engedélyezési-, kiviteli- és megvalósulási tevezcsomagok készítése
 • Áramszolgáltatói egyeztetések, terveink engedélyeztetése az ország teljes területén
 • Kiterjedt áramszogáltatói és hivatali kapcsolatrendszer
 • Projekt speciális elvárásainak megfelelően összeállított csapat
 • EXTRA RÖVID határidős kivitelezés

Kiváló ár-érték arányú, komplex szolgáltatást kínálunk, amely magába foglalja a tervezői-szakértői tevékenységet is (a műszaki és gazdaságossági szempontok együttes figyelembe vételével).

Az engedélyezési folyamatok teljeskörű lebonyolítását az ország teljes területén, kiterjedt kapcsolatrendszerrel, extra rövid határidővel is vállaljuk, levéve ezzel minden terhet Megrendelőink válláról.

Villamos felülvizsgálatok

A kis-, közép- és nagyfeszültségű  berendezések mérése területén páratlan eszköztárral és műszaki háttérrel rendelkezünk.

Vállaljuk az MSZ és IEC szabványoknak megfelelő mérések kivitelezését, hibadiagnosztikát és hibahely meghatározást, valamint a feltárt problémák gyors javítását.

services-tabs-139154408

HELYSZÍNI TRAFÓMÉRÉSEK szigetelés vizsgálat
áttétel mérés
olajvizsgálat
akusztikus vizsgálat
MEGSZAKÍTÓ KARBANTARTÁS érintkezők karbantartása / cseréje
mechanika működőképesség vizsgálata
védelmek ellenőrzése
funkciópróbák
VÉDELMI MÉRÉSEK primer nyomatás (áram/feszültségváltó)
szekunder nyomatás (áram/feszültségváltó)
funkciópróbák
KÁBELMÉRÉSEK köpenyvizsgálat (MSZ13207, IEC60840)
VLF / AC feszültség próba (MSZ13207, IEC60840)
tangens delta mérés
BEFOLYÁSOLÁS (ZAVARTATÁS) MÉRÉS
HIBAHELY MEGHATÁROZÁS kábelhely keresés (nyomvonal, mélység )
lokátoros mérés
A-hidas mérés (lépésfeszültséges vizsgálat)
nagyfeszültség (égetéses)
ÜZEMBIZTONSÁGI FELÜLVIZSGÁLATOK hőfényképezés
szemrevételezés
feszültségpróba
funkciópróba
tisztítás / karbantartás
BIZTONSÁGTECHNIKAI FELÜLVIZSGÁLATOK Érintésvédelmi felülvizsgálat
Erősáramú berendezések felülvizsgálata
Villámvédelmi felülvizsgálat

Erősáramú berendezések és hálózatok időszakos karbantása

Felkészült szakember gárdánk az alábbi területeken tud helyszíni segítséget nyújtani:

 • Transzformátorok karbantartása
 • Kapcsoló berendezések karbantartása
 • Erőátviteli kábelek karbantartása
 • Erőátviteli elosztók karbantartása
 • Villamos védelmek karbantartása
 • Kiserőművek erőátviteli rendszereinek karbantartása

services-tabs-139154408

Minőséget adunk

Minősített szerelőink, projektvezetőink létfontosságúnak tartják a megfelelő szerelési és biztonsági berendezések, a helyes és előírásoknak megfelelő telepítést és a nyugat-európai színvonalú munkavégzést.

Meghatározó tevékenységünk a villamosipari kivitelezés, a kis- és középfeszültségű hálózati csatlakozások, transzformátor állomások építése, karbantartása és diagnosztikája.

Felkészült szakembergárdánknak és kiterjedt hivatali kapcsolatrendszerünknek köszönhetően vállaljuk projektek rövid határidejű, generál kivitelezését a tervezéstől és engedélyeztetéstől egészen az utógondozási feladatokig, mindenre részterületre kiterjedően.

Cégünk vállalja bármely feszültségszinten (kis-, közép- és nagyfeszültség) bármilyen elektromos hálózat létesítését, teljes hálózati struktúrában, a kapcsoló- és mérőberendezésekkel, valamint az igényelt távfelügyeleti rendszerekkel együtt, beleértve ezek megtervezését, engedélyeztetését és a kivitelezést követő átadási méréseket is.

Erősségünk a különleges kábelek fektetése, melyet városi, nyomvonalas közművekkel nehezített területen, illetve különleges körülmények között, pl. folyókeresztezéseknél vagy nagy csarnokokban egyaránt, professzionális technikával tudunk megvalósítani.

services-tabs-139154408

Hangfrekvenciás zárókör forgalmazás

Rövid határidővel vállaljuk az egyedi gyártású, KÖF / KIF oldali hangfrekvenciás zárókörök beszerzését és beépítését.

HFKV

Az elektromos elosztó hálózaton minden áramszolgáltató törvényileg szabályozott kötelessége, hogy biztosítsa hálózatán a hengfrekvenciás kapcsoló jel megfelelő jelszintjét, hiszen ennek hiányában ún. kapcsolási hazárdok léphetnek fel az „vezérelt” energiafogyasztású fogyasztóknál.

Ennek az az oka, hogy egyrészt nagyon gyakran az előzetes mérések és számítások alapján még nem dönthető el egyértelműen a HFKV zárókör szükségessége, csak a létesítési fázist követő mérések során derül ki a tényszerű HFKV jelszint, illetve másrészt számolni kell azzal, hogy az adott ellátási körzetben esetleg újabb forgógépes kiserőművek lépnek később üzembe, amelyek a már üzemelővel együtt, összességében a HFKV jelszint meg nem engedhető mértékű csökkenését okozzák.

A műszeres mérések eredményeiből a hálózati engedélyes – törvény szerint – a már régebben csatlakoztatott termelő egységek esetében is előírhatja a HFKV zárókör utólagos beépítését, melynek teljesítését a kiserőmű üzemeltetője pedig – ugyancsak a törvényben foglaltak szerint – nem tagadhatja meg.

Rövid határidővel vállaljuk az egyedi gyártású, KÖF / KIF oldali hangfrekvenciás zárókörök beszerzését és beépítését.

Van olyan erősáramú projektje, amiben segítségre van szüksége?

IGEN

Elégedett partnereink

a teljesség igénye nélkül…

Ingyenes visszahívást kérek

Adatainak megadása után 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot..